Dagsvandringar

Publicerat av NatVenture den

Här finner ni kommande dagsvandringar.

Seniorvandring – 
Den här kursen är till för dig som hunnit bli pensionär och som tycker om att röra på dig ute i naturen. Under fem förmiddagar tar vi oss an nejdens olika vandringsleder och har det trevligt tillsammans. Vi vandrar i maklig takt och tar förstås kaffepaus längs vägen. Kläder enligt väder. Ta med kaffeväskan, en vattenflaska och ett sittunderlag till pausen. 

Info och anmälan – https://www.arbis.fi/kurser/visa/3231


Dagsvandring längs Perho friluftsled
Höstens dagsvandring tar oss denna gång norrut till Perho å, där också Perho friluftsled finns. Mellan Vittsar och Lahnakoski finns en naturstig som slingrar sig fram längs med Perho å och bjuder på ett flodnära landskap, frodiga skogsbestånd och översvämningslundar. Isosaari översvämningslund hör till Natura 2000 och har ett rikt djurliv. Längs med leden finns också flera trevliga rastplatser. 

Info och anmälan – https://www.arbis.fi/kurser/visa/2976


Äventyrsdag vid lägerområdet Klippan i Monäs
Kom med på en äventyrsdag vid lägerområdet Klippan i Monäs. Tillsammans med vildmarksguiderna Camilla och Jesper kommer ni att få leva vildmarksliv, göra mat över öppen eld och testa på Klippans häftiga äventyrsbana.
Vi vistas utomhus hela dagen, så kläder enligt väder. Utöver det behöver ni ha med er matkärl att äta ur, bestick och mugg. Ta gärna med en egen vattenflaska också. Lunch och mellanmål ingår i avgiften.

Info och anmälan – https://www.arbis.fi/kurser/visa/3224

Kategorier: Kurser