Fullsatt äventyr! 2 köplatser är tillgängliga.

Upplev en bit av insjö Finlands vackaraste natur på vår guidade vårpaddling i Linnansaari nationalpark. Paddla bland ölabyrinterna och njut av de stora fjärdarnas vida vyer. Vi besöker huvudön Linnansaari under paddlingen och kommer bland annat att få beskåda den magnifika utsikten från Linnavuori utsiktsberg. 
Med lite tur får vi också syn på Saimenvikaren som bor i dessa vatten.

Viktig info!
Datum 13-15.5
Infoträff: 3.5 kl. 18-19

Pris: 196 € I priset ingår kanadensare, paddel och flytväst samt guidning av utbildad vildmarksguide.
Priset innehåller moms 24%.

Vi åker i samlad trupp (med egen bil) från Österbotten på torsdagmorgon.
Paddlingen startar på torsdag eftermiddag. Övernattning sker i tält på någon av de många tältningsplatserna som finns i nationalparken.
På fredag blir det en hel dag med paddling med stopp vid huvudön Linnansaari och där vandrar vi naturstigen med besök till både Linnavuori utsiktsberg och Linnansaari torp som är en för allmänheten öppen kulturgård.
Lördag paddlar vi en kortare etapp igen innan vi startar hemfärden. Sammanlagt paddlar vi ca 40 km. 

Vi paddlar öppna tvåmanna kanadensare. Kanadensare, paddel och flytväst ingår i priset, men övrig utrustning behöver man ha själv så som tält, sovsäck, mat osv.
Vi kommer att ha ett infotillfälle inför paddlingen där vi går igenom allt praktiskt om utrustning, tidtabell, rutt mm. Infoträffen sker online via Zoom den 3.5

Det blir en liten grupp detta år för att hålla oss inom ramen för de restriktioner som finns. Vi tar emot anmälningar tom 30.4 eller tills platserna är fyllda. Anmälan via formuläret nedan eller på 0449748738

För att delta i paddlingen behöver du vara minst 15 år, simkunnig, grundfrisk och ha en god grundkondition.

Läs vår avbokningspolicy innan ni anmäler er.

Anmäl dig här

Fullsatt äventyr! 2 köplatser är tillgängliga.