Föreläsningar

 

forelasningNY

 

Vi har under våra längre vandringar hunnit samla på oss en del erfarenheter angående utrustning, mat, rutter osv.
Vi delar gärna med oss tips och råd från våra resor, genom föreläsningar.

STORFAVORITEN – Vår vandring till Santiago de Compostela

– Vad är detta och vad innebär det? Hur förbereder man sig och hur kommer man iväg. Vi berättar vår historia och ger tips som hjälper er att komma iväg och uppleva denna underbara vandring. Utrustningstips och andra praktiska saker gällande vandringen delar vi också gärna med oss av. Under föreläsningen visas bilder från vår pilgrimsvandring.

Resa som backpacker

– Att resa som backpacker kan vara både spännande och lärorikt, samtidigt som det är relativt förmånligt.  Det är enligt våra erfarenheter ett lätt sätt att knyta nya kontakter och lära känna kulturen i ett främmande land. Backpacking är i dagens läge ett ganska utbrett fenomen i största delen av världen, och tillvägagångssätten är många. Under föreläsningen ger vi praktiska tips om boende, hur du tar dig fram, aktiviteter mm. Även under denna föreläsning visar vi bilder från bla. vår resa till Centralamerika.

För prisuppgifter fråga offert! Använd formuläret här eller ring Camilla på 0449748738

Vi föreläser på följande språk:  swedenuk

Tillbaka till alla tjänster.


Alla våra tjänster är flexibla. Hittar du någon tjänst som låter lockande men som inte riktigt uppfyller dina behov eller krav ta kontakt med oss på info@natventure.fi eller Camilla på 0449748738.

Vi hjälper dig gärna att hitta en tjänst som passar just er perfekt!

Hittar du någon aktivitet i vår blogg som du gärna vill prova på så kan vi kanske ordna även det.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail